Ideeën Over Kokosolie Tandpasta

Al een tijdje was ik op zoek naar tandpasta recept voor een goede, veilige natuurlijke tandpasta zonder fluoride die ook nog lekker smaakt. En het liefst ook nog zonder SLS (sodium laureth sulfaat) en andere syntetische inhoudsstoffen.

Ik spoel zelf regelmatig met kokosolie met goede resultaten! In combinatie met het eten van bepaalde voedingsmiddelen doet het wonderen. Ik denk alleen dat toevoegen aan tandpasta niet gaat werken. Als je spoelt met de olie merk je ook dat het na ongeveer 10 minuten een andere consistentie krijgt, een soort van waterig en de kleur verandert naar wit.{}

Ik zie soms mensen met een prachtige, stralende witte lach. Wauw, waren mijn tanden nog maar zo wit! Had ik vroeger maar minder koffie gedronken, minder gerookt en vaker mijn tanden gepoetst. Maar ja, dat is achteraf praten en dat levert me nu niets meer op. Het enige wat ik kan doen is goed voor mijn tanden zorgen en een aantal adviezen opvolgen die de verkleuring van mijn tanden niet erger maken. In deze blog deel ik deze adviezen die ik ooit heb gekregen.

In de eerste weken worden de tanden witter, komen loszittende tanden vaster te zitten en verdwijnen ontstekingen in je mond. Het is daarom niet alleen de ideale manier om op een natuurlijke manier je tanden te bleken maar bovendien ook erg gezond. De darmen gaan beter functioneren en het bloed gaat beter stromen en je krijgt meer energie. Ook zou je kippenvelhuidje (rode bultjes, vooral op de bovenarmen) als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar volgens Dokter Karach kan het ook andere kwalen genezen zoals: trombose, eczeem, paradentose, allergieën, maagzweren, tandpijn, hoge bloeddruk, hoge bloedsuikerspiegel, spataderen, longziekten, diabetes, polio, tandvleesontsteking, stijve gewrichten, chronische infecties, slapeloosheid, maagzweren en bronchitis. Nou reden genoeg om dit natuurlijke product zonder chemische troep zelf uit te proberen!

Wil je mijn Blog delen?Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin