Ceramic Ultra Hair Straightener Kopen?

curls

Keramische multistyler met ionische technologie voor mooie krullen en extra glans.

Welke temperatuur je moet gebruiken is volledig afhankelijk van jouw haar. Heb je dik en stevig haar dan is het handig om een hogere temperatuur te gebruiken (210-230°C). Indien je dun haar hebt is het verstandiger om een lagere temperatuur te gebruiken (190-210°C). Om zeker te zijn van de juiste temperatuur en het gewenste resultaat, raden wij je aan om zo laag mogelijk te beginnen en dan te proberen op welke temperatuur je het gewenste resultaat bereikt.

Deze methode is het minst schadelijk voor je haar omdat er geen warmte wordt gebruikt. Je haar kan alleen wel een beetje breken. Vroeger gebruikte mijn moeder en ik gewoon een paar oude theedoeken. We scheurden deze in reepjes en rolden mijn haar er omheen. Je kunt ook sokken gebruiken, zie ik wel eens op internet. Ik zelf vind papiotten het fijnste. Ook hierbij kun je je haar het beste in banen van voren naar achteren verdelen. Als je je haar meteen al in je standaard scheiding gaat krullen, heb je minder volume.{}{}

Nog een belangrijke tip is het vastzetten van de krul. Als je de pluk van de krultang haalt, rol deze dan om je vinger en zet vast met een klemmetje of schuifje. Dit is belangrijk, omdat het haar de krul pas vasthoudt als het is afgekoeld. Mocht het niet goed lukken met een schuifje gebruik dan een old fashion watergolf/föhn-rol om de krul omheen te wikkelen. Als je al het haar hebt gekruld en vastgezet, spray er dan nog wat haarlak overheen. Weer niet direct op het haar. Gebruik niet te veel haarlak, dit is de meest gemaakte fout bij het krullen. Ten eerste krijg je dan een harde krul en bovendien wordt het haar vaak te zwaar bij te veel haarlak en zal het dus als nog gaan uitzakken.

Wil je mijn Blog delen?Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin