Beste Stijltang?

styling

Met föhns en stylers van merken als BaByliss, Carmen en Remington, style jij je haar in elk gewenst model. Droog je haren aangenaam snel en goed met een föhn die goed in de hand ligt. Style je haar in het gewenste model met stylers, multi-stylers, straighteners, krulsetten en borstels.{}

Gelukkig, zijn er ook een hoop vrouwen die na jaren eindelijk vrede met hun haar sluiten. Het is zelfs een trend! Zo verscheen er recentelijk een artikel op Dailymail met before en after foto’s. Dit naar aanleiding van Nigella Lawson die steeds vaker haar natuurlijke lokken laat zien. Geef toe, de vrouwen hieronder zien er een stuk jonger uit met wat slag/krullen!

Voordat je met de steiltang aan de slag gaat, is het belangrijk je haar goed te verzorgen. Was je haar met een shampoo die geschikt is voor jouw haar, verzorg het met een conditioner en wrijf het handdoekdroog. Laat het haar verder opdrogen aan de lucht of bewerk het met de föhn totdat al het water uit je haar verwijderd is. Je begint pas met de steiltang als het haar helemaal droog is.

Style je haar met de BaByliss ST326E Diamond Stijltang voor mooi steil en glanzend haar. De stijltang heeft een keramische diamond coating, die je (gekleurde) haar beschermt tegen hitte. De stijltang is snel op temperatuur.{}

Het is belangrijk de juiste temperatuur van de tang te gebruiken. Vaak is het helemaal niet nodig om je krul- of stijltang op heetste stand te zetten. Bij heel erg dik en moeilijk haar kan je je vaak wel het beste de heetste stand gebruiken. Heb je meer poreus haar, dan zet je de tang zo laag mogelijk. Bij normaal haar gebruik je de middelste stand. Je zal merken dat als je de temperatuur wat lager zet, je haar ook de gewenste vorm aanneemt. Maar je voorkomt dat je haar ineens in je stijltang zit of dat je je haar beschadigd!

Ik heb een Chi stijltang gebruikt. Dit is een hele goede stijltang die ik een paar jaar geleden aan mijn zusje gaf, voor haar verjaardag. Ook gebruikte ik nog een hitte beschermende spray en haarlak. Ik denk dat ik volgende week weer eens een video op neem om te laten zien hoe ik dit gedaan heb. Ik had zelf namelijk niet verwacht dat het in een keer zou lukken. De foto hierboven zijn de krullen zonder dat ik er met mijn handen door heen ben gegaan. Ik vind het zelf mooier als alles wat losser zit en ik er door heen ben gegaan met mijn hand.

Niet iedereen is gezegend met een gezonde en volle bos haar. Misschien lukt het je niet om je eigen haar te laten groeien (dit kan meerdere oorzaken hebben). Dan kun je tegenwoordig heel eenvoudig je kapsel aanvullen met extensions voor haarvermeerdering en/of -verlenging. Je hair extensions kun je alleen stylen met je Carmen apparaat als ze van echt haar zijn gemaakt. Gebruik nooit een temperatuur hoger dan 180 C. Hieronder geef ik uitleg en nog meer handige tips.

Wil je mijn Blog delen?Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin