Alles Over Beauty!

make-up

Door de komst van het internet is het nu extreem eenvoudig om de meest luxe en exotische beautyproducten in huis te halen. Je bent niet meer afhankelijk van een bijenkorf voor een compleet aanbod, maar surft gewoon online naar je gewenste producten. Daarnaast staan er ook steeds meer reviews online, zodat de kans op een miskoop steeds verder afneemt. De beauty industrie is big business.

Op dit moment kun je met nagellak alle kanten op. Van pastel-, tot neonkleuren en van glitters tot een cracking effect. Alle nagellaktrends van dit moment vind je in het ruime assortiment van Etos. En natuurlijk is er ook gedacht aan beschermende basecoats, opvallende topcoats en hippe nailartproducten. Met Etos nagellak volg je met gemak elke trend! {}

Daniëlle Pieterse werkt al vanaf 1992 met de producten van dit mooie natuurlijke cosmetica merk en is hierover zeer gepassioneerd: Het is al meer dan 30 jaar in Nederland verkrijgbaar, en blijft zich ontwikkelen. Ik heb al tweemaal het laboratorium in de Provence van Frankrijk mogen bezoeken. Tot op heden heb ik geen enkel ander product gevonden wat mooier is dan deze. Het totaal concept (van binnen en buiten), de unieke maar vooral pure samenstelling, de eerlijkheid van elke product op zich, en vooral de werkzaamheid. Ik ben gewoon verliefd op deze fantastische huidproducten”, verteld de ervaren specialiste.

Manon Wolbink eigenaresse van Beauty Lounge sinds 1996. Manon is gespecialiseerd in natuurlijke permanente make-up. Haar jarenlange ervaring en perfectionisme zorgt ervoor dat klanten uitermate tevreden de salon verlaten. Ze volgde haar opleidingen in het binnen- en buitenland en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Verder is ze ook gespecialiseerd in behandelingen die aantoonbaar een huidverbeterend en verjongend effect” hebben op de huid.

Alicia Keys neemt een loopje met de geschiedenis, ze doet precies het omgekeerde van wat de sterren van toen deden. Ze geeft een andere optie, zo kan het ook, wil ze zeggen. Ze voelt zich krachtiger zonder make-up, het was een manier om haar drang naar constante perfectie te smoren. „And I swear it is the strongest, most empowered, most free, and most honestly beautiful that I have ever felt.” Ze is, net als de sterren van vroeger, een rolmodel voor andere vrouwen. De vraag rijst of deze revolutie voor alle vrouwen verandering brengt.

Mijn laatste tip is dat je vooral niet bang moet zijn om iets fout te doen. Iedereen heeft in zijn leven make-upblunders gemaakt en al is het tegenwoordig wel een stuk makkelijker met alle beautyblogs is het nog steeds niet erg als je af en toe iets doet of draagt wat later toch niet zo’n succes blijkt te zijn. Wanneer je niet uit je comfort zone komt, ga je ook nooit iets nieuws leren. Dit geldt trouwens voor alles. Soms moet je gewoon even iets geks of fouts doen, want dan kan je daar later des te meer van leren.

Wil je mijn Blog delen?Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin